Hivern: de 9:00 a 15:00h. Dimarts tancat // Estiu: Juliol i Agost. De 9:00 a 15:30 i de 19:00 a 21:30h. Diumenge tarda tancat.

Qui som

L’esperit de “Cuinats Carrer Major” és una empresa familiar, on el pilar principal és el nostre xef Enrique M.M., qui elabora tota mena de plats seguint les pautes de la cuina tradicional catalana i dieta mediterrània, elaborant els seus productes de forma artesanal i aprofitant les matèries primeres de cada temporada, donant-li un toc de distinció a tots el seu plats.

Això unit a una trajectòria de més de 30 anys al món de la cuina treballant en els més prestigiosos restaurants de la nostra comarca, dóna com resultat una gran varietat de plats on es pot escollir des d´entrants, un especial assortit de croquetes, amanides amb tocs especials del xef, primers i segons plats, cuinats com antigament, amb hores de preparació, rostits, canelons casolans i la seva especialitat en arrossos i fideuàs.

Esmentar també al nostre equip humà ja que sense ells no seria possible la nostra tasca diària.

Cuinats Carrer Major“, a més els pot cuinar qualsevol plat suggerit pels nostres clients. Enrique els podrà aconsellar i informar de com elabora tots els plats que trobaran exposats a les nostres botiges.

Agraïm la seva visita al nostre web, convidant-los a conèixer les nostres botigues.

Benvinguts.

Encàrrecs