Hàbits saludables

S’acosta l’estiu: temps de lluir el nostre cos, més o menys bronzejat, i arriba l’operació biquini exprés…

No es tracta de perdre pes de manera descontrolada, sinó de prendre uns hàbits de vida saludables que t’ajudaran en el teu dia a dia i, sí, et faran baixar pes segur.

Avui et portem 5 consells perquè prenguis nota, allà van!

1- Beu aigua!

I molta, perquè ens ajuda a netejar l’organisme i eliminar les toxines, sense oblidar que digerirem millor, s’accelerarà el nostre metabolisme i millorarem l’aspecte de la pell i el cabell, a més que ens ajudarà a baixar de pes si és el que necessitem. Recorda que cal beure almenys vuit gots d’aigua al dia.

2- No t’oblidis de prendre fibra

La verdura, la fruita i la fruita seca són un imprescindible si vols portar una dieta saludable, a més t’ajudaran a tenir una millor digestió i evitar el restrenyiment.
Recorda: cal prendre cinc peces de fruita i verdura cada dia.

3- Redueix els greixos en la teva dieta saludable

Els greixos saturats o trans (greixos dolents) imperen en el menjar ràpid, en els aliments amb moltes calories i en els fregits, així que allunya’t d’ells sempre que puguis. D’altra banda, els carbohidrats refinats, és a dir, els dolços hiperensucrats i la brioixeria industrial, no entren dins d’una dieta saludable, així que…. ni provar-los!

4- Compte amb el sucre i la sal

Limita’ls, tant a l’hora de cuinar com en els productes enllaunats (salses de tomàquet, mongetes, etc.) que comprem en el supermercat, ja que són plens d’aquests additius.
Per això, l’ideal és cuinar a casa i sempre amb productes frescos i sense afegits en excés.

5- Acaba amb els mals hàbits

Digues adéu a l’alcohol i al tabac: prendre una copa de vi de tant en tant no té res de dolent, però caure en una rutina d’abús de l’alcohol no porta gens de bo al teu cos.
D’altra banda, saps de sobres que no et convé fumar, així que és millor deixar-ho el més aviat possible i passar-se a una vida sana.

I digues hola a l’esport! Caminar, córrer, anar a gimnàs, practicar el teu esport preferit…

A Cuinats Carrer Major apostem per una dieta equilibrada: gran varietat de productes frescos cuinats amb afecte pel nostre xef dia a dia. Vine, t’ho posem fàcil!

Hàbits saludables | Cuinats Carrer Major