Blog | Cuinats Carrer Major

Blog

Conservar aliments a l'estiu | Cuinats Carrer Major

Fa calor i estem en una època en què obres la nevera i a vegades surten olors desagradables que porten a haver de tirar menjar. Aliments que s’espatllen per culpa de les altes temperatures i que acaben a les escombraries sense ser consumits.

A Cuinats Carrer Major volem donar-vos alguns consells perquè eviteu aquesta situació desagradable i promoure la bona conservació dels aliments. Evitem en la mesura que sigui possible tirar menjar.

Tall de digestió | Cuinats Carrer Major

Quantes vegades hem escoltat a la nostra mare dir-nos a la platja o a la piscina allò de: «no et pots banyar fins que no facis dues hores de digestió». Tenien les nostres mares raó? Sí i no. La realitat és que no és necessari esperar dues hores. El fonamental és submergir-nos a l’aigua progressivament per a evitar els canvis bruscos de temperatura.

Hàbits saludables | Cuinats Carrer Major

S’acosta l’estiu: temps de lluir el nostre cos, més o menys bronzejat, i arriba l’operació biquini exprés… No es tracta de perdre pes de manera descontrolada, sinó de prendre uns hàbits de vida saludables que t’ajudaran en el teu dia a dia i, sí, et faran baixar pes segur.

Avui et portem 5 consells perquè prenguis nota.

Estrés i falta de concentració | Cuinats Carrer Major

Tens estrès? Manca de concentració? La teva dieta et pot ajudar…

Una bona dieta serà sempre la teva aliada! Tria el que menges, et sentiràs bé… per dins i per fora!